Hungary Instant Booking.com
Gebruikersnaam (email adres

Wachtwoord
Je wachtwoord vergeten?
Geen lid?  Registreer hier
hotels?  Gratis inschrijven
Affiliate programma's Te koppelen aan Hungary Instant Booking reservering motor
 

Werk met ons

    Hotels, Hostels en B & BsHotels, Hostels en B & Bs Affiliate programma'sAffiliate programma's Boeking motorBoeking motor Kanaal beheerKanaal beheer Link naar onste koppelen aan Hungary Instant Booking HotelketensHotelketens ReisbureausReisbureaus
 
Startpagina

Werk met ons

Hotel indienen

Booking engine

Kanaal manager

Affiliate programma

Link naar ons

Hotels, Hostels en B & BsHotels, Hostels en B & Bs

Hotels, Hostels en B & Bs - Werk met ons

Voorzien van uw woning op HungaryInstantBooking.com. Het is helemaal gratis! Toevoegen uw hotel om onze wereldwijde marketing netwerk, en zie uw online toename van de blootstelling als nooit tevoren.

Voeg uw hotel

Ongeacht hoe u uw rendement te meten, kan Instant World Booking uw return on investment (ROI) te verhogen. Hier is hoe: Alleen Instant World Booking rekent een laag 8% commissie voor online reserveringen. Je hebt waarschijnlijk al weet dat vrijwel alle andere online diensten in rekening brengen tussen de 10% -30%. Dus, zelfs als u meerdere reservering diensten, uw winstmarge stijgt voor elke reservering ontvangt u van HungaryInstantBooking.com.

Een goed uitgevoerde online marketing strategie kan een hotel winstmarge te verhogen met maar liefst 20% of meer in één jaar. Hungary Instant Booking biedt de tools om u in staat om deze doelen te bereiken. Hier is waarom we beter op het helpen u de winst te verhogen:

1.Laagste Cost - Stop teveel betalen voor online reserveringen. Instant World Booking commissies beginnen bij slechts 8%. Er zijn geen lidmaatschapsgelden.
2.Maximum Exposure en Verkeer - Uw gratis vermelding omvat gelijktijdige reclame op veel van onze zeer gerichte web portals (meer dan 100 in totaal). Dit is een aanvulling op ons uitgebreide netwerk van filialen.
3.15+ vertaalde pagina voor uw Hotel - Alleen Instant World Booking geeft u 15 of meer afzonderlijke pagina's alleen voor uw woning. Je hebt geluk om meer dan één pagina te krijgen van andere diensten. Elke pagina is zoekmachine geoptimaliseerd, en vertaald voor gratis naar een van 's werelds meest populaire talen.
4.Je maakt nooit een betaling aan ons - Er is geen lidmaatschapsgelden, en onze commissie wordt opgevangen in de vorm van een storting van het pension. Je maakt nooit een betaling aan ons. Je hebt de zekerheid van een credit card garantie (we hebben al de kaart gevalideerd), en direct verzamelen van de onbetaalde saldo van uw gast op het moment van aankomst.
5.Unlimited Foto's - Alleen Instant World Booking kunt u een onbeperkt aantal foto's gratis met uw advertentie functie.
6.Beoordelingen - Wij beschikken over een van de meest intuïtieve online recensie systemen voor de gasten. Onze ratings systeem is voorzien van een eigen algoritme voor weging beoordeling componenten, wat resulteert in een eerlijker basis voor de rangschikking van eigenschappen op basis van klanttevredenheid. als je Instant World Booking gebruiken voor uw booking engine, kun je ook je gastenbeoordelingen op uw eigen website.
7.Gebruik uw eigen annuleringsvoorwaarden - Gebruik uw eigen beleid, niet de onze. Als u hulp nodig hebt het verzamelen van een gast, probeer dan onze optionele betalingsdiensten.
8.2 grote manieren voor gasten om Reserve - Terwijl direct reserveren is de beste methode om te gebruiken, alleen Instant World Booking biedt een volledig geautomatiseerd alternatief voor de aanvraag-alleen reserveringen.
9.Automatische kalender updates - Met automatische feeds om uw agenda te werken van slechts een bron of uw front desk software. We hebben zelfs geregeld voor kortingen als u een van onze channel management partners proberen.
10.Pay-per-click reclame - Organic search rankings zijn niet meer genoeg. U betaalt niets naar de lijst met Instant World Booking. Vervolgens hebben we ontwikkelen en een Google pay-per-click advertising campagne voor uw woning die u zou kosten honderden dollars te onderhouden door uzelf te houden.
11.Booking engine voor uw webpagina - De perfecte optie voor het onmiddellijk verhogen van ROI, met toonaangevende technologie en lage kosten reserveringen voor uw website. Maak gebruik van de industrie de laagste provisie van 1,9% als u onze optionele online reserveringen voor uw website.
12.Best Economics Garantie - Als u op dit moment gebruik maken van de service een andere provider voor uw hotel, neem dan contact op Instant World Booking. Wij garanderen dat we dezelfde of betere dienstverlening kunnen bieden voor een betere economie. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op en vraag.  Neem contact met ons op
13.Gratis Online Marketing Strategy Consultatie - Wil je winst te verhogen met ten minste 20%? Wij kunnen u helpen de juiste strategie te ontwikkelen. Een zorgvuldig geïmplementeerde strategie kunnen low-cost, maar high-impact. Als je nieuw bent om onze diensten, kunt u een gratis telefonisch consult om te helpen de juiste online marketing strategie te ontwikkelen. Kunt u bellen vandaag of stuur een e-mail naar uw gratis consult te plannen.  Neem contact met ons op

Voeg uw hotel vandaag

Aan de slag met een gratis reclame voor uw hotel (je nooit te betalen ons iets), en beginnen met het verhogen van reserveringen en de winst van de toonaangevende low cost service voor online hotel marketing.

Affiliate programma'sAffiliate programma's

Affiliate programma's - Werk met ons

Als u eigenaar of bedienen elk type website, kunt u een filiaal van Instant World Booking geworden. Onze affiliate programma's stellen u in staat om extra geld te verdienen met uw website door monetariseren van uw verkeer.

Wij bieden een ongelooflijke selectie van affiliate programma's om uit te kiezen. Beter nog, Instant World Booking biedt de enige affiliate programma's die geen registratie vereisen. Dat klopt, geen wachttijden voor e-mails en wachtwoorden van internationale support centers. En wat betreft eenvoud, onze programma kan worden uitgevoerd in minder dan 10 minuten. Bekijk onze affiliate programma demo's, en kies de methode die geschikt is voor u.  Types van affiliate programma's

Affiliate programma's voor hotels

Een populaire vorm van affiliate programma is de gewoonte booking engine voor uw hotel, hostel of B & B website. Als u onze online reservering service te gebruiken, kunt u gebruik maken van onze zeer persoonlijke reservering engine. Dit maakt het mogelijk om veilig vast te leggen, bevestigde reserveringen op uw eigen website. U kunt het zelfs gebruiken om creditcards te accepteren van uw gasten. Instant World Booking biedt de laagste kosten overal beschikbaar voor deze service.  Boekingsmotor voor uw hotel, hostel of B & B website

Affiliate programma's voor Hotel Directories

Als u een directory van hotels zijn voorzien op uw website, of al een hebt, voeg directe reservering vermogen met Instant World Booking. Misschien bent u het opzetten van een nieuwe website, en u wilt reizen reserveren mogelijkheid hebben door toevoeging van een hotel directory. U kunt onze inventarisatie van eigenschappen gebruiken om een ​​booking engine te publiceren op uw website. Instant World Booking biedt een white-label oplossing voor het toevoegen van een hotel index en hotelreserveringen op uw website. We kunnen deze mogelijkheid om u kennismaken met een verrassend eenvoudige oplossing, en op nul kosten voor jou.

Als u al een onderdak directory, de essentiële mogelijkheid om online reserveringen bieden direct van uw website is een krachtige manier om uw online diensten te verbeteren, en te groeien inkomsten. Zelfs als u al bieden een methode van het maken van reserveringen op uw website, het toevoegen van extra reservering kanalen kunnen drastisch verhogen de waarde van uw website. Instant World Booking kan deze waarde voor u realiseren door het toevoegen van een boeking kanaal.

Meer informatie over ons affiliate programma, zie demo's, en aan de slag in slechts enkele minuten.  Aan de slag met affiliate programma's

Affiliate programma's voor Travel Service Bedrijven

Als u een reisbureau, te verkopen tours of activiteiten, hebben een reis-website, of het uitvoeren van elke vorm van reizen consulting, kunnen we het opzetten van een affiliate programma op maat voor jou. Er zijn altijd andere manieren om het verkeer naar uw website geld te verdienen. Een aangepaste affiliate programma kan de perfecte manier om zowel het verhogen van uw verkeer en internet winsten. Neem dan contact met ons vandaag om erachter te komen wat een aangepaste booking engine of affiliate programma kan bereiken voor uw website.  Neem contact met ons op

Affiliate programma's voor iedereen

Vrijwel iedereen met een website kan geld verdienen met ons affiliate programma. Wij bieden een unieke nieuwe vorm van affiliate programma genaamd onze Auto-Affiliate Program. Het heet dit omdat het zo gemakkelijk is, kan vrijwel iedereen zonder programmeerervaring het uit te voeren op hun website. Er zijn geen sign-ups of rekening formulieren in te vullen. Het enige wat u hoeft te doen is kopiëren een aantal eenvoudige code die wij in uw website, voeg uw e-mailadres, en je bent klaar. De code legt een aantrekkelijke en onopvallende link op uw website. Als iemand de link naar onze dienst gebruiken om reizen te boeken klikt, verdient u een commissie.

Snel instellen links op uw website voor onze Auto-Affiliate Program, zie:

Link naar ons
Meer informatie over onze Auto-Affiliate Program

Reserveren motoren voor uw websiteBoekingsmotor voor uw hotel, hostel of B & B website - werken met Hungary Instant Booking

Kies een betere booking engine voor uw hotel, hostel of bed & breakfast website

Instant World Booking biedt een booking engine met meer personalisatie voor uw website, flexibiliteit met cliëntendeposito's, en gemakkelijker setup. Het belangrijkste is, het is goedkoper dan een booking engine kunt u voor uw hotel. We zullen zelfs installeren voor u zonder kosten. Kijk dan op andere boekingssystemen voor uw website, dan vergelijken met Instant World Booking.

Alleen Instant World Booking biedt een Best Economics garantie. Als u overweegt een andere dienst met soortgelijke functies, laat het ons weten. Wij garanderen dat we dezelfde (en meestal beter) dienst zal leveren tegen een lagere prijs. Waarom niet verhogen vandaag uw winstmarge?

Meer informatie over Hotel Booking motoren en uitzicht demos

Heeft u al een booking engine voor uw hotel, B & B of hostel website?

Informeer nu naar onze speciale kortingen wanneer u vandaag van een concurrerende aanbieder wisselen.  Neem contact met ons op

Waarom is Instant World Booking de betere keuze voor uw Booking Engine?

Volledig geïntegreerd, meer functies, lagere kosten, meertalig, multi-currency, enz ... Bekijk de bovenstaande link voor een volledige lijst van functies en voordelen alleen aangeboden door Instant World Booking. Kijk ook eens op demo's die u precies laten zien hoe uw booking engine zal werken op uw website.  Net als onze andere hotel partners, als u op zoek bent naar manieren om uw ROI (return on investment), onze reservering motor kan u meteen een boost in winstmarge te verhogen.

Kies Instant World Booking niet alleen om de winst te verhogen, maar ook om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Bekijk onze demo's, neem dan contact met ons op om te beginnen. Probeer met geen verplichting en geen setup kosten.  Voor uw hotel, is er geen betere oplossing reserveren.

Kanaal beheerKanaal beheer - werken met Hungary Instant Booking

Dus, wat is channel management? U kunt uw agenda slechts één keer te beheren, maar tegelijkertijd bevolken meerdere boekingssites. Nu, IWB en MyAllocator bieden aansluiting op meer dan 150 locaties, plus de GDS, voor een lage prijs. Het voordeel is ongelooflijk tijdsbesparing en gemak. Je kunt uren en uren van het werk weg te nemen elke week, het beheren van agenda's op meerdere websites.

IWB heeft samen met MyAllocator al jaren, het aanbieden van een van de beste oplossingen voor channel management en het beheer van onroerend goed. Door onze unieke samenwerking, er zijn voordelen alleen beschikbaar voor onroerend goed dat de leden van MyAllocator uit de ZxY-interface worden. In feite zijn deze voordelen zijn unieke gebruikers ZxY.

Voordelen van het gebruik MyAllocator met ZxY:
  • Free Trial. Toen de prijzen vanaf slechts $ 25 per maand.
  • Gebruik de IWB Calendar gratis. Veel gebruikers het erover eens dat onze kalender-interface is de meest intuïtieve en geavanceerde voor het beheren van uw beschikbaarheid. Het is gratis, en soortgelijke functies zijn alleen beschikbaar tegen een vergoeding van andere aanbieders.
  • Instant World Booking is de enige dienst die verband houdt met MyAllocator die zowel een boeking site (distributie) en een property management systeem biedt.
  • IWB geeft u toegang tot de volledige MyAllocator interface. Het is allemaal beschikbaar op de ZxY-interface, en er is geen noodzaak om gelijktijdig inloggen op 2 systemen.
  • Al uw reserveringen van alle zenders verschijnt op een geïntegreerde reservering lijst. Dit is dezelfde efficiënte reservering tool die je bent al aan gewend aan de ZxY interface.
Meer informatie over hotel channel management

Je krijgt een perfecte integratie tussen uw website Booking Engine en al uw kanalen. Gebruik IWB's Booking Engine op uw website, en nooit zorgen te maken over het synchroniseren van uw agenda met externe boekingssites. Onze Booking Engine is een geavanceerde oplossing die uw klanten reservering ervaring zal verbeteren.  Neem contact met ons op

Link naar onsLink naar ons op Hungary Instant Booking

Heeft u een website? Link naar ons

Als je een website hebt, weet je al dat het verkrijgen van de kwaliteit inkomende links is een sleutel tot succes bij zoekmachines. Dus, moet u koppelingen en we moeten ook koppelingen. Als u een hotel bent, gebruik maken van onze diensten, adverteren op onze site, een bijdrage leveren aan onze site, of met ons reizen, overweeg dan het toevoegen van een link op uw website HungaryInstantBooking.com. Misschien heb je gewoon net als wij. Voeg een link toe en toon uw steun. We zullen zeer dankbaar zijn.

Het maken van website links is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bekijk onze aangepaste link formats en banners. Voeg een link naar uw website in enkele minuten. Zelfs personaliseren deep links naar specifieke pagina's op onze website:

Maak aangepaste links voor uw website

Hoe geld verdienen met Links

Converteren gewone links op uw website in inkomen verdienen koppelingen. Zie de pagina hierboven voor meer informatie over hoe u uw gewone verbindingen naar affiliate links die het potentieel heeft om geld te verdienen hebben veranderen. Onze Auto Affiliate programma kunt u uw e-mailadres toe te voegen aan een gewone link. Dan verdien 25% commissie op elke klant die u naar ons. Het is gemakkelijk, en er zijn geen registraties. Maak gewoon je links, voeg uw e-mailadres en u klaar bent.

Hotelketens (groepen)Hotelketens (groepen)

Hotelketens (groepen) - Werk met ons

Als u actief bent of vertegenwoordigt een keten (groep) van de hotels, de mogelijkheid om al uw eigendommen snel te beheren is een hoge prioriteit. Chain accounts stellen u in staat om al uw hotel eigenschappen te beheren met slechts één account. Instant World Booking biedt ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie, zelfs als je gewoon een paar hotels. Bekijken en beheren van al uw hotels van slechts één interface.

Aan de slag met een Hotelketen (Group) Account

Booking Motoren voor hotelketens

Nog een goede manier uw groep kan werken met Instant World Booking is om onze reservering Engine gebruiken voor uw hotel websites. Onze booking engine biedt geavanceerde functies en integratie, en een lage kostprijs dat gegarandeerd elke concurrerende dienst te verslaan. Met Instant World Booking, kunt u uw hotel websites opgezet met onze online reserveringen binnen 24 uur. Het maakt niet uit als je maar een paar hotels, of meer dan honderd. Wij kunnen u opgezet met een betere online reservering oplossing tegen lagere kosten binnen enkele dagen.  Neem contact met ons op

ReisbureausReizen dienstverlenende bedrijven op Hungary Instant Booking

Reisbureaus en dienstverlenende bedrijven - Werken bij ons

Verkopen onze hotels aan uw klanten, en verdien een commissie. U hoeft niet een website nodig. gewoon gebruik maken van de links die wij leveren aan accommodatie reserveren voor uw klanten. Of, stuur de links om uw klanten. Ze kunnen direct op onze website te boeken. Wij volgen elke reservering en sturen u 25% van de boeking commissies u genereert. Alles wat we nodig hebben om uw activiteit te houden is uw e-mailadres. Het is makkelijk.

Verkoop hotels met traceerbare koppelingen

HungaryInstantBooking Links:    Hungary Instant Booking Startpagina  |   Ondersteuning  |   Stel een hotel voor  |   Zoek hotels  |   Hotelbeoordelingen  |   Schrijf een recensie  |   Gast Inloggen  |   Abonneren op de nieuwsbrief  |   Afmelden   |  Vergezel ons op Facebook   |  Doe mee met ons op Google+   |  Volg ons op Twitter   |  Volg ons op YouTube   |  Volg ons op Instagram
Gebruik onze services:    Voorwaarden & Juridisch  |   Beveiliging en privacy  |   Hoe het werkt  |   Dien uw Hotel  |   Werk met ons  |   Boeking motor   |   Kanaal beheer   |   Affiliate programma's   |   Link naar ons   |   Eigendom management systeem   |   XML-feeds
Instant World Booking Globaal:    Hungary Goedkope hotels  |   Hungary Goedkope hostels  |   Hungary Goedkope Bed & breakfasts